За нас

София Луксъри Травъл е лицензиран туроператор и разполага с опитни травел агенти, които са щастливи да направят така, че всеки клиент да усети топлината на нашето гостоприемство и да направят вашето пътуване безпроблемно и незабравимо.

Защо ние да сме вашата Турическа Агенция?

Ние обръщаме внимание и на най - малкият детайл и имаме способността да организираме перфектният маршрут според вкуса и нуждите на всеки отделен клиент.
Специализирани в индивидуални и бизнес пътувания в страната и чужбина, където вие Клиентът и нашият агент решавате, какво искате да правите и за къде да отпътувате. Ние предлагаме няколко комбинации на пътуване включващи самолетни билети, фериботи, трансфери, наем на коли, хотелски резервации, екскурзии, круизи и други и се грижим за всички детайли по пътуването ви, така че вие можете само да се наслаждавате на почивката си.
София Луксъри Травъл е активна във всички области в подготовката на едно пътуване, включващо хотелски резервации, пакетни туристически програми с или не включен самолетен билет до всяка точка в света.
Дайте си почивка и ни оставете ние да свършим тежката работа, вашата почивка да е безпроблемна, така че вие да се насладите на спокойствието и удоволствието от вашата почивка.