Нова Година в х-л TURIST 4* Кралево - собствен транспорт

цени от
399.00 лв.
Дестинация
Сърбия

Продължителност
Кралево

Транспорт
автомобил

Изпрати запитване
 Период на пътуване:  
от 30 декември до 02 януари 2019 г. – пакет с 3 нощувки 
от 30 декември до 01 януари 2019 г. – пакет с 2 нощувки по избор
от 31 декември до 02 януари 2019 г. – пакет с 2 нощувки по избор

Посрещнете Новата 2019-та година на ново и интересно място с чаша от прочутия кралевски мискет. Именно Кралево, едно почти непознато кътче от Сърбия, e това място. Градът, разположен на три реки: Ибър, Западна Морава и Рибница, крие очарованието си с двата манастира, които се намират в околностите му и които вие имате възможност да посетите. Манастир Студеница, който е най - голямата и най - богатата православна обител в Сърбия, е част от световното наследство на ЮНЕСКО. Тук се съхраняват безценни сбирки с византийска живопис от XIII и XIV в. А какво да кажем за Жиченския манастир? Позволете да ви завладее атмосферата на коронясването на седемте сръбски крале..."
 
1 ден  Ниш /спирка по желание/ – Кралево
Отпътуване в посока Калотина – Ниш – Крушевац – Кралево. Предлагаме ви да спрете попътно в Ниш, разположен на р. Нишава и на чийто десен бряг се намира известната Нишка крепост. Основан от римляните древният град Наисус, остава в историята като родното място на Константин Велики. Разходка из главния площад Освобожденя. Продължаване за Кралево. Той е един от редките градове в света, който е планиран според модела на Чикаго, където улиците се пресичат под прав ъгъл. Старата традиция в центъра все още е запазена.
Настаняване в хотел TURIST – 4**** (www.hotel-turist.net). Вечеря. Нощувка.
2 ден  Кралево – манастира Студеница /заслужава си!!
Закуска. В деня преди Нова година можете да посетите едно прекрасно кътче на Сърбия. Вземете участие в полудневна екскурзия срещу допълнително заплащане, която ще ви отведе до един от най - почитаните от сърбите православен манастир Студеница. Той се намира край река Студеница, чието име носи. Все още е запазена камбанарията на манастира, както и красивата църква, изградена през XII в. Църквата е украсена с красиви стенописи и с фина резба, които са направени през  XIII в. и въпреки че са пострадали сериозно през вековете, са сравнително добре запазени и реставрирани. Сред стенописите най - голяма ценност представлява стенописа Успението на Богородица. Връщане в хотела. Свободно време за разходка и за СПА. Подготовка за празничната вечер. Новогодишна вечеря с жива музика. Пиенйе и яденйе в ресторанта в хотела J. Нощувка.
 
НОВОГОДИШНА ГАЛА ВЕЧЕРЯ на блок маса
 
Отворен бар – неограничено количество местни безалкохолни и алкохолни напитки
Жива музика!
 
ЧЕСТИТА НОВА 2019 та ГОДИНА!!!
 
3 ден  Кралево – манастира Жича /заслужава си!!/
Късна „разточителна“ закуска до 12.00 ч.  Можете да посетите манастира Жича - свидетелство за славното минало на Сръбското кралство. Жичанският манастир е построен през XIII в. от синовете на Милан Обренович, първият Сръбски крал Стефан Първовенчани и неговият брат и патрон на Сърбия, Св Сава. Манастирът има огромно културно и историческо значение за държавата, тъй като в него са коронясани 7 сръбски крале. Вечеря с жива музика /без напитки/. Нощувка.
 
4 ден  Кралево
  1. Освобождаване на стаите. Отпътуване за България. 
  2.  ПАКЕТНИ ЦЕНИ: 
Хотел/категория На турист в двойна стая На турист в тройна стая  На турист в единична стая За дете до 6.99 г. с 2-ма възр. За дете от 7 г. до 11.99 г. с 2-ма възр.
ПРОГРАМА С 2 НОЩУВКИ
 
HOTEL TURIST 4*
www.hotel-turist.net
   
  399 лв.
 
 399 лв.
 
 425 лв.
 
60 лв.
 
230 лв.
 
ПРОГРАМА С 3 НОЩУВКИ
 
HOTEL TURIST 4*
www.hotel-turist.net
 
   510 лв.
 
510 лв.
 
549 лв.
 
60 лв.
 
285 лв.
                                    
Пакетната цена включва: 2 или 3 нощувки със закуски в хотел 4****, 1 обикновена вечеря на 30.12. /без напитки/ – за програмата с 2 или 3 нощувки според периода на престой, 1 Новогодишна вечеря на 31.12.2018 г. на блок маса с неограничено количество местни алкохолни, безалкохолни напитки и жива музика, вечеря на 01.01.2019 г. /без напитки/ с жива музика – за програмата с 2 или 3 нощувки според периода на престой, ползване на сауна, парна баня и фитнес.
 
Пакетната цена не включва: медицинска застраховка с покритие 5000 EUR на ЗД „Евроинс“ – за програмата с 2 нощувки 4.50 лв., за програмата с 3 нощувки – 6.00 лв., доплащане за СПА процедури - масажи.
Парична единица на Сърбия: DIN – Сръбски динар (1 EUR ~ 110 DIN)
 
Описание на хотел TURIST – 4**** (www.hotel-turist.net):
В самото сърце на Сърбия, в Кралево - един от най - старите градове в страната се намира хотел „Турист“ с нов дух - комбинация от градски традиции и модерен дизайн. 4-звездния хотел е разположен в самия център на града, на централния площад на Кралево, най - красивата пешеходна зона, построена в края на XIX в., която в продължение на 50 години продължава да е призната със своето гостоприемство и топлина. Хотел „Турист“ Хотелът разполага с 15 единични стаи, 52 двойни стаи и 5 луксозни апартамента, които отговарят на изискванията на бизнесмени и туристи. Млад, квалифициран и гостоприемен екип ще направи всичко възможно, за да направи престоя ви приятен.
Съоръжения: паркинг, подземен гараж, рум сервиз от 07-23 ч. и пералня.
Хотелът разполага с кафе сладкарница с външни маси, а-ла-карт ресторант и пицария. Спа центърът на хотела е един от най - атрактивните в региона, в който можете да използвате различни спа и уелнес програми, както и  специална техника на масаж с етерични масла. Всичко се практикува от професионални терапевти. В уелнес центъра има спа зона с парна баня и сауна, както и отдел за масаж и фитнес зала с подходящо оборудване:
 Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: няма изискване
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.
Необходими документи: лична карта; няма визови, санитарни и медицински изисквания. Пътуването е подходящо за лица с намалена или ограничена подвижност!
Начин на плащане: депозит - 30% от пакетната цена, доплащане - до 20 дни преди отпътуване.

 
 

Изпрати запитване за офертата

Полетата със * са задължителни!

С изпращането на запитване Вие се съгласявате да предоставите личните си данни с цел обработката му. Прочетете повече за личните данни