Aeolos Luxury Villas & Suites 3 *

Вид транспорт
Собствен
Местоположение
Остров Наксос, Гърция
2 дни / 1 нощувка

Местоположение: Agidia Naxos, Cyclades Остров Наксос

„Така трябва да изглежда раят на земята“ : Омагьосан и поразен, великият писател Никос Казандзакис, веднъж ентусиазирано заявява за Наксос. Огромна и плодородна и много голяма градина на Едем, митологичния остров на Зевс и Дионис, е не само украсена с изобилна красота и дълга и интригуваща история. Той също така може да се похвали с ясно изразена общностна култура и уникално приветливи - и това да не говорим - характерни музикални хора. Отдавайки почит на почитаното от времето наследство на нашия остров и забележителния етос на гостоприемството, в Aeolos Luxury Villas & Suites в Наксос ние преди всичко се стремим да ви накараме да се чувствате като у дома си, сред нови приятели и семейство.

Без усилие шик и непретенциозен, Aeolos е комплекс от две току-що реновирани, стилни вили и апартамент, кацнал на хълма на живописната Агидия. Разположени сред зелена, поддържана градина с дървета и езерце, покрит кът за сядане, традиционна пещ на дърва, пейки и маси, Aeolos Luxury Villas & Suites в Наксос съчетава цикладския минимализъм с модерни удобства и истински екологично съзнателен етос. Отговорните практики включват използването на фотоволтаични панели и слънчеви бойлери, контролирано потребление на енергия и вода и рециклиране; докато Aeolos Estate се простира до пищна ферма за лозя и зеленчуци, която може да бъде посетена от гостите.

Нещо повече, в синхрон с красотата на своята природна среда, Aeolos Luxury Villas & Suites предлага изгодни, панорамни гледки, простиращи се от планинските върхове на острова и равнинната природа, до варосаните къщи със захарни кубчета в главния град, искрящото Егейско море, и спиращия дъха залез.

Семеен стил, семейство, управлявано от собственика, г-жа Елени Савва – весела домакиня, отговаряща на вашите изисквания и желания- Aeolos Luxury Villas в Наксос, очакват да ви посрещнат и да ви покажат какво е известното гръцко понятие за „Филоксения“ (буквално да бъдеш приятел на непознати) наистина е важно.

Луксозни вили и апартаменти Aeolos в Наксос

В гръцката митология Еолос, синът на Хипот, е могъщият Пазител на ветровете – както се споменава в Одисеята и Енеида. Очарован от хората и легендите на нашата страна; Въпреки че сме вдъхновени от освежаващия бриз, който нежно духа в района, ние нарекохме нашия комплекс от луксозни вили и апартаменти в Наксос. Разположени в девственото земеделско селище Агидия, някога лятно убежище на благородниците на острова, само на 5 минути от Хора на Наксос, Aeolos Luxury Villas & Suites се състои от две току-що реновирани, шикозни и стилни вили и един очарователен, модерен апартамент със самостоятелни просторни тераси към спираща дъха гледка, сред пищна, ароматна градина.

Насладете се на релаксиращи моменти в уединението на избраната от вас вила; но също така не забравяйте да прекарате времето си в добре поддържаната градина на Еолос с екзотични цветя, бълбукащ фонтан и сенчеста тераса: предлагащ прохладен оазис под палещото гръцко слънце, това е идеалното място, където да се отпуснете и да се отпуснете с хубава книга или чаша местно вино под ръка; направете перфектното селфи в специално обособения селфи кът; съживи се от бриз; гледайте залязващото слънце и се губете в момента.

 

 Hotel Services:
  • Breakfast, lunch & dinner (optional)
  • Car & Motorbike Rental
  • Concierge
  • Daily Maid Service
  • Laundry & Ironing Service
  • Organized walking tours on request
  • Parking Area
  • Wi-Fi Internet AccessКарта:
GPS Координати:
LAT: 37.09553527832
LON: 25.401063919067