Офертата не е активна!

CATALONIA BAVARO RESORT 5* Доминикана - директен чартър

цени от
1 437.00 EUR
Продължителност
8 дни

Транспорт
самолет

Маршрут
Доминикана

Дестинация
Доминикана

 
Почивки в Доминикана - директен чартърен полет!!
 
от 28.01.2021 г. до 11.03.2021 г. 
7 нощувки / 10 дни
 
Доминиканската република са безкрайните плажове удивителни с блясъка на белоснежния пясък, ласкавото море и рошави палми
 
Авиокомпания : Gullivair
София          22:00       Punta Cana 07:00 / +1 /
Punta Cana  22:00        София       19:00 / +1 /
!!!  Полетът има транзитно кацане (без пътниците да слизат от самолета) в Букурещ с престой около час.
 
 
CATALONIA BAVARO RESORT 5*
http://www.cataloniabavarohotel.com
 
Catalonia Bavaro Resort се намира в Плая Баваро (Пунта Кана), един от най-добрите плажове в Доминиканската република. Само на 20 километра от международното летище Пунта Кана и на 45 километра от Higüey, най-важният градски център на провинцията. Catalonia BávaroBeach разполага със 711 стаи, разположени в красиви вили, заобиколени от езера и тропически градини.
 
за дата :
28.01.2021-06.02.2021
7 нощ !
 

Пакетна цена на човек настанен в:

JUNIOR SUITE / ALL INCLUSIVE /: 1437 EUR
 
за дати : 
04.02.2021-11.02.2021
11.02.2021-18.02.2021
18.02.2021-25.02.2021
25.02.2021-04.03.2021
04.03.2021-11.03.2021
11.03.2021-18.03.2021
7 нощ !
 

Пакетна цена на човек настанен в:

JUNIOR SUITE / ALL INCLUSIVE /: 1464 EUR
 

Цената включва:

  • самолетни билети
  • 7 нощ - хот.настаняване
  • трансфери : летище-потел-летище
  • мед. застраховки

Цената Не включва:

  • Допълнителни екскурзии на място и разходите от личен характер;
  • Такса за напускане на Доминиканската Република – 20 USD;
  • Застраховка отмяна на пътуване - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на застрахователна компания "Алианц";
  • Горивна такса – обявява се 21 дни преди полета (ако авиокомпанията наложи такава)
ВАЖНО :
COVID 19: -При пристигане в Доминикана НЕ се изисква предоставяне на PCR тест
- Всички пътуващи трябва 24 часа преди влизане и напускане на Доминикана да попълнят QR code - https://eticket.migracion.gob.do/
Обяснително видео как да се попълни формуляра и често задавани въпроси можете да видите на следния линк- https://viajerodigital.mitur.gob.do/home-en/ ВАЖНО! Информацията може да бъде актуализирана по всяко време в съответствие с въвеждане на нови изисквания и разпоредби

1. Плащания:
Авансово плащане от 500 ЕВРО депозит на човек при записване; - Доплащане: 14 дена преди датата на отпътуване;
2. Необходими данни за всички пътуващи :
Три имена на латиница по международен паспорт;
Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин;
Номер на паспорт и дата на валидност;
*Туроператора не носи отговорност за изпратени неверни данни.
3. Анулационни срокове: 3.1. Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 60 дни преди датата на пътуването. 3.2. При анулация от 60 до 30 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, съобразно условията на конкретната програма, но не по-малко от 50% от цената на пътуването. - Ако направената анулация е от 29 до 15 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването; - Ако направената анулация е 15 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването;

ВАЖНО:
Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи. Обменният курс използван за изчисляване на програмата EUR/USD e 1.18.
Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Цените на горивата в програмата в София и Хургада са калкулирани с параметри $780/тон и 1 евро = 1,18 долара. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.

ВНИМАНИЕ:
Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което фирмата ще информира своевременно пътниците.

Важно:
За Деца до 18г. пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти.
Чужденци влезли в Република България със собствен транспорт /лек автомобил/, не могат да напускат границите на страната с друг вид транспорт.

Важна информация: 
За пътуване до Доминиканска Република се изисква валиден международен паспорт. Паспортът трябва да е с валидност поне 6 месеца след датата на влизането в страната. Не се изискват допълнителни ваксини.

Превозването на специално оборудване за екстремни спортове като сърфинг, кайт-сърфинг, гмуркане и други се организира само по запитване и след предварително подадена информация към туроператора. Пътуването е подходящо за лица с ограничена подвижност.
* Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100 (Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи - 20 дни преди отпътуване).