Офертата не е активна!

Екскурзия до РИМ

цени от
590.00 лв.
Продължителност
4 дни

Дестинация
Италия

Маршрут
София - Рим - София

4 дни / 3 нощувки

с водач на български
Дати:

07.11.2015 / 14.11.2015 / 19.12.2015  
 

Цена на човек в Двойна стая : от 590 лв


1 ДЕН 
Отпътуване от София, кацане В РИМ на летище Фиумичино преди обед. Трансфер до хотела и настаняване. Пешеходна обиколка на бароков Рим по време на която ще посетите и ще видите прочутата пиаца Навона – преди е била древноримски цирк, а 15-ти век се превръща в площад , където днес ще видите Фонтана на Бернини и ще видите красиви картини на местните художници, които излагат произведенията си на площада. Обиколката ще продължи с Пантеона, уникалния Фонтан Ди Треви, площада „Испания” и ще завърши на пиаца ди Пополо.

2 ДЕН 
Закуска.  Пешеходна обиколка на едни от най-големите забележителности на древния РИМ – Колизеума, Римския форум, Капитолият и пиаца Колона. СледобЕд свободно време за посещение на някои от музеите или за разходка по известната римска търговска улица Виа дел Корсо. Възможност за посещение на вила Боргезе. Свободно време. 

3 ДЕН 
Закуска. Посещение на града-държава – Ватикана. Задължителна част от този град са известните ватикански музеи – изключително културно и историческо богатство, надброяващо 11 музея с 5 галерии и 1400 зали. Никой не бива да пропуска посещението на Сикстинската капела и Стаите на Рафаело. След музеите следва посещение на базиликата Свети Петър – най-голямата християнска църква в света с площ 15 160 кв.м. и където се счита, че е погребан Свети Петър. След кратка разходка по Ватиканските улици стигаме до замъка Сант Анжело.

4 ДЕН 
Закуска . Трансфер от Рим до летище Фиумичино и полет сутринта. Пристигане в София – на обед.
Възможна е промяна в поредността на посещаваните обекти в зависимост от преценката на екскурзовода и сезоните промени в работното време.
 
 
Цената включва: 

Сам.билет София – Рим – София с вкл. ръчен багаж до 10кг. с рамери 42/32/25см
3 нощувки със закуски в хотел 3*
ПЪЛНА ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА С ГИД НА БЪЛГАРСКИ
Мед.застраховка Армеец - 5000 евро
летищни такси

Цената НЕ включва:

голям салонен багаж (56/45/25см)- 40 евро
градска такса
чекиран багаж ( 32кг - 69евро)
трансфер летище-хотел-летище - 35 евро -(доплаща се по желание при резервация)
карта за метрото в Рим обикновена карта за 3 дни - около 16 евро
Входни такси за туристически обекти ( за обектите с предварителна резервация, входна такса се заплаща в офиса на агенцията Колизеум + Римски Форум - 15E; Ватикана 25Е за възрастен / 15 евро за деца и студенти до 25г,Галерия Боргезе 20Е За възрастен / 15Е евро за деца и студенти до 25г)
Застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност 3.75% от общата цена на пакета.

Забележка!!!: 

Всички туристически програми и цени , публикувани от фирмата в интернетното пространство са с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 1 от ЗТ достоверна и окончателна цена се счита тази цена , която е предоставена в офиса на София Луксъри Травел ООД,в деня на сключване на потребителски договор за конкретна резервация или организирано пътуване