Офертата не е активна!

Нова Година в Пролом Баня

цени от
480.00 лв.
Продължителност
4 дни

Маршрут
Пловдив - Пролом Баня

Дестинация
Пролом Баня

30.12.2015 - 02.01.2016

Цена на човек в двойна стая - 480 лв.
Цена на човек в единична стая - 569 лв.

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА

ДЕН
1
Пловдив – София – Пролом Баня ~370 km
  6:00 ч. - отпътуване от Пловдив (бензиностанция OMV до хотел "Санкт Петербург", заявява се при сключване на договор и се заплаща допълнително). Отпътуване от София в 8:00 ч. от площад "Александър Невски", 8:30 ч. от автогара "Сердика", по маршрут София - Ниш - Пролом баня. Настаняване в хотел "Radan" ***. Обяд (блок-маса). Свободно време с възможност за ползване на СПА центъра на хотела - закрит басейн с минерална вода, сауна, джакузи и тепидариум. Вечеря (блок-маса). Нощувка.
2
Пролом Баня – Дяволският град – Пролом Баня ~50 km
  Закуска (блок-маса). Свободно време с възможност за ползване на СПА центъра на хотела - закрит басейн с минерална вода, сауна, джакузи и тепидариум. Обяд (блок-маса). Екскурзия до Дяволския град, защитена местност, в която са формирани два природни феномена - 202 скални пирамиди с височина до 15 метра и два извора с вода с висока киселинност и минерализация. Посещението на Дяволският град включва изкачване до главната платформа в комплекса, откъдето се открива невероятна панорама към скалните пирамиди и планината Радан. Свободно време. Връщане в хотела. Празнична новогодишна вечеря с жива музика, богато меню (със сервиране) и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Празнична новогодишна наздравица с чаша шампанско. Нощувка.
3
Пролом Баня
  Закуска (блок-маса). Свободно време с възможност за ползване на СПА центъра на хотела - закрит басейн с минерална вода, сауна, джакузи и тепидариум. Обяд (блок-маса). Празнична вечеря с жива музика, богато меню (със сервиране) и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка.
4
Пролом Баня – Ниш – София ~240 km
  Закуска (блок маса). Отпътуване за България. По пътя - пешеходна разходка в Ниш: Площада на освободителите, сградата на Кметството, построена за седалище на Народната банка, Крепостта от 18 век, на мястото на която се е намирало първото римско укрепление под името Наисус; двореца Бановина. Свободно време. Пристигане в София на автогара "Сердика" и площад "Александър Невски" вечерта.
 
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Транспорт с комфортен туристически автобус
3 нощувки със закуски в хотел "Radan" *** в Пролом Баня
3 обяда на блок-маса
1 вечеря на блок-маса в ресторанта на хотела
1 празнична новогодишна вечеря на 31.12 в ресторанта на хотела с жива музика, богато меню и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки, както и празнична наздравица с чаша шампанско
1 празнична вечеря на 01.01 в ресторанта на хотела с жива музика, богато меню и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки
Ползване на СПА център в хотела (закрит басейн с минерална вода, сауна, джакузи, солена стая, парна баня и тепидариум, вкл. ползване на хавлии)
Пешеходна разходка в Ниш
Екскурзия до Дяволския град
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"
Екскурзоводско обслужване
 
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Входна такса за Дяволския град (350 RSD)
Входни такси и билети за други музеи и обекти
Трансфер Пловдив-София сутринта преди отпътуване (гарантирани при мин. 10 заявили туристи)!
 
ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ
Ползване на двойна седалка от един турист   55 лв.
Нощувка преди датата на отпътуване в хотел "Хемус" *** на турист в единична стая   40 лв.
 
Нощувка преди датата на отпътуване в хотел "Хемус" *** на турист в двойна стая   25 лв.
Трансфер Пловдив-София сутринта преди отпътуване на 30.12.2015 г. (гарантиран при минимум 10 заявили туристи)   12 лв.
 
ОТСТЪПКИ
Ученици и студенти  
13 лв.
 
МЯСТО НА ТРЪГВАНЕ
София - Площад Александър Невски 

София - Автогара Сердика

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
Посещението на Дяволския град се осъществява само при подходящи атмосферни условия. Препоръчва се носенето на удобни спортни обувки.
Празничните вечери с неограничена консумация на напитки са на 31.12.2015 и 01.01.2016 г.
Екскурзията се провежда при минимум 24 записани туристи!
Валутен курс: 1 евро = 120 сръбски динара
Часово време: България 12 ч.; Сърбия 11 ч.
Цената не включва ползване на масажи в уелнес центъра на комплекса: класически масажи (на гръбначен стълб за 10 минути - 600 динара; на гръбначен стълб за 20 минути - 1000 динара; на цяло тяло за 25 минути - 1500 динара; на цяло тяло за 50 минути - 2200 динара), масажи с топли вулканични камъни (за 25 минути - 1700 динара; за 50 минути - 2500 динара). Всички масажи и процедури се заявяват на рецепция на уелнес центъра на хотел "Радан".
МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.