Офертата не е активна!

Нова Година в Пролом Баня - хотел "Радан" *** 3 нощувки

цени от
425.00 лв.
Дестинация
Пролом Баня

Продължителност
4 дни

30.12.2015 - 02.01.2016

Цена на човек в двойна стая - 425 лв.
Цена на човек в единична стая - 514 лв.

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА
ДЕН
1
Пролом Баня
  Настаняване след 14:00 ч. Обяд (блок-маса). Свободно време с възможност за ползване на СПА центъра на хотела (включено в цената) – закрит басейн с минерална вода, сауна, джакузи и тепидариум. Вечеря (блок-маса). Нощувка.
2
 
  Закуска (блок-маса). Свободно време с възможност за ползване на СПА центъра на хотела (включено в цената) – закрит басейн с минерална вода, сауна, джакузи и тепидариум. Обяд (блок-маса). Празнична новогодишна вечеря с жива музика, богато меню (със сервиране) и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Нощувка.
3
 
  Закуска (блок-маса). Свободно време с възможност за ползване на СПА центъра на хотела (включено в цената) – закрит басейн с минерална вода, сауна, джакузи и тепидариум. Обяд (блок-маса). Свободно време. Празнична вечеря с жива музика, богато меню (със сервиране) и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка.
4
 
  Закуска (блок-маса). Освобождаване на стаите до 12:00 часа.


 
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
3 нощувки със закуски в хотел "Radan" *** в Пролом Баня
3 обяда на блок-маса
1 вечеря на блок-маса в ресторанта на хотела
1 празнична новогодишна вечеря на 31.12.2015 г. в ресторанта на хотела с жива музика, богато меню и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки
1 празнична вечеря на 01.01.2016 г. в ресторанта на хотела с жива музика, богато меню и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки
Ползване на спа център в хотела (закрит басейн с минерална вода, сауна, джакузи, солена стая, парна баня и тепидариум, вкл. ползване на хавлии)
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"

 
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Транспорт
Всички останали неспоменати допълнителни услуги.

 
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
Хотел "Радан" се намира в южната част на Сърбия, в гористите падини на планината Радан. Преди всичко е известен по минералната вода Пролом, която принадлежи към рядката група минерални води с високи балнеологични качества. Желаейки да Ви приближим този единствен дар на природата, направили сме така, че навсякъде в хотела да бъдете в съприкосновение с Пролом водата, за да можете да я използвате в стаите, в медицинската част, Wellness-а, ресторанта. Хотел "Радан" и комплекса към него обединяват удобства и комфорт в стаите, съвременни медицински и Wellness процедури, активна почивка или възстановяване, забавление. Специални удобства: вътрешните басейни, спортната зала и спортните терени, гостите на хотела могат да използват напълно безплатно! Хотел "Радан" разполага с 212 стаи в три обекта, от които два са свързани с топла връзка с медицинския и Wellness центъра. Всички стаи са оборудвани с кабелна телевизия, Интернет достъп, телефон, хавлии, сeшоари за коса. Всички стаи, освен на приземния етаж, имат и балкон. Хотелът разполага с четири апартамента, които се състоят от хол с LCD телевизор, хладилник и мини кухня, спалня с френско легло и баня. Апартаментите са с изглед към парка и имат два балкона. Богатото и разнообразно меню в хотелския ресторант включва и диетични храни, приспособени за лицата, които страдат от бъбречни болести и диабет. В центъра на зоната за разходки, Кафе барът е приятно място за моментите на почивка с кафе, с вкусни сладкиши от местните сладкарници, със сладоледите.
Празничните вечери с неограничена консумация на напитки са на 31.12.2015 и 01.01.2016 г.
Валутен курс: 1 евро = 120 сръбски динара
Часово време: България 12 ч.; Сърбия 11 ч.
Цената не включва ползване на масажи в уелнес центъра на комплекса: класически масажи (на гръбначен стълб за 10 минути - 600 динара; на гръбначен стълб за 20 минути - 1000 динара; на цяло тяло за 25 минути - 1500 динара; на цяло тяло за 50 минути - 2200 динара), масажи с топли вулканични камъни (за 25 минути - 1700 динара; за 50 минути - 2500 динара). Всички масажи и процедури се заявяват на рецепция на уелнес центъра на хотел "Радан".