Офертата не е активна!

Пролет 2016 в Хотел "Gandia Palace" 4* - Коста Валенсия

цени от
895.00 лв.
Дестинация
Коста Валенсия

Продължителност
8 дни

Маршрут
София - Коста Валенсия

05.05.2016 - 12.05.2016
 
ЦЕНИ И ДАТИ НА ЗАМИНАВАНЕ
 
 
 
 
 
28.04.2016 г.
980 лв.
 
 
 
 
05.05.2016 г.
955 лв.
 
 
 
 
12.05.2016 г.
895 лв.
 
 
 
 
19.05.2016 г.
980 лв.
 
 
 
 
26.05.2016 г.
915 лв.
 
 
 
 
02.06.2016 г.
935 лв.
 
 
 
 
09.06.2016 г.
965 лв.
 
 
 
 
16.06.2016 г.
990 лв.
 
 
ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА
ДЕН
 
1
София – Валенсия – Плая де Гандия
 

Отпътуване от летище София (Терминал 1) в 06:05 ч. с директен полет на авиокомпания "Wizz Аir". Кацане на летището във Валенсия в 08:25 ч. Трансфер до Гандия (разстоянието от Валенсия до Гандия е около 75 км) - столицата на област La Safor е разположена между планинските сколонове и средиземноморското крайбрежие. Обособени са две основни зони – стария град, в който се намират всички исторически паметници и пазари и плажът Гандия. Широката плажна ивица с дължина почти 5 км предлага широка гама от туристически услуги, което прави курорта един от най-предпочитаните на Валенсианското крайбрежие. Панорамна обиколка на Валенсия. Вечеря. Нощувка.

 

 

 
2
Плая де Гандия
 

Закуска. Информационна среща. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

 
3
Плая де Гандия – Бенидорм
 

Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка. Туристическа програма по желание - Полудневна екскурзия до Бенидорм. Бенидорм е един от най-големите туристически центрове в Испания и Европа. Благодарение на характерния си силует с много високи хотели и жилищни сгради градът е известен като "Манхатън на Испания" или "Бенийорк". С повече от 1000 ресторанта и над 30 дискотеки градът предоставя всичко необходимо за активен нощен живот.

 
4
Плая де Гандия – Аликанте – Елче
 

Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка. Туристическа програма по желание - Целодневна екскурзия до Аликанте и Елче. Аликанте е един от най-красивите градове на Средиземно море, с население около 335 000 души. Градът е едно от най-важните средиземноморски пристанища, разположено в самия център на Коста Бланка. Сред забележителностите на града се откроява замъкът "Санта Барбара", построен на хълм над града, кметството, както и многото музеи. Елче е разположен на двата бряга на река Виналопо и е едно от най-старите населени места на Иберийския полуостров. Елче е обявен за най-добър европейски град за отглеждане на палми. Тук има ботаническа градина с всички видове палми, които растат на Земята, както и цитрусови дървета, кактуси и бамбук. Друга голяма забележителност на града е "Мистерията на Елче" (традиционен средновековен празник) - последната запазена до наши дни мистерия, която е защитена от ЮНЕСКО като културен шедьовър.

 
5
Плая де Гандия
 

Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка. Туристическа програма по желание полудневна екскурзия до Калпе.Калпе, красиво средиземноморско градче, популярно с скалата Пеньон де Ифак, висока 325м. и обявена за най-малкият природен парк в цяла Испания. В района около скалата са намерени останки от стари иберийскли племена, населявали тези земи. Посещение на историческия център. Църквата- смесица от готика и стар арабски арх.стил, мудехар…  Музея на колекциониста- множество експонати, принадлежащи на частни колекционери от областта. Ботаническата градина Кактусландия- с повече от 1500 видове кактуси, и изложение на птици- папагали, какуди, пауни… Природонаучен музей с богата колекция от минерали и скъпоценни камъни, насекоми и фосили.

 
6
Плая де Гандия – Албуфера
 

Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка. Туристическа програма по желание - полудневна екскурзия до природен парк Албуфера. В превод от арабски "албуфера" означава малко море. Паркът представлява сладководната лагуна на валенсианския бряг, където са намерили убежище много защитени видове флора и фауна. От 1990 г. паркът е част от Рамсарската конвенция за опазване на влажни зони на местообитание на водолюбиви птици.

 
7
Плая де Гандия
 

Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.

 
8
Плая де Гандия – Валенсия – София
 

Закуска. Трансфер до летището. Отпътуване за България в 09:00 ч. с директен полет на авиокомпания "Wizz Air". Кацане на летище София (терминал 1) в 13:05 ч.

 
ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ
 
Полудневна екскурзия до Бенидорм при минимум 25 записани туристи   49 лв.
Целодневна екскурзия до Аликанте и Елче при минимум 25 записани туристи   88 лв.
 
Полудневна екскурзия до природен парк "Албуфера" при минимум 25 записани туристи   70 лв.
Полудневна екскурзия до Калпе при минимум 25 туристи   45 лв.
 
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

 
Самолетен билет за директен полет София - Валенсия - София на авиокомпания "Wizz air" с включен чекиран багаж 23 кг. и малък салонен багаж (с размери 42x32x25 см)
Летищни такси
Трансфер летище - хотел - летище
7 нощувки на база обогатен пълен пансион на блок маса /закуска, обяд и вечеря + 1/4 вино и вода за обяд и вечеря/ в хотел Gandia Palace 4* (или подобен)
Полудневна екскурзия на Валенсия с водач на български език
Асистанс на български език по време на целия престой
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на застрахователна компания "Армеец" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR.

 
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

 
Целодневна екскурзия до Аликанте и Елче
Полудневна екскурзия Бенидорм
Полудневна екскурзия до Албуфера
Полудневна екскурзия до Калпе
Разходи за градски транспорт и разходи от личен характер