Офертата не е активна!

Валенсия, ваканционен к-с Марина Д¢Ор - самолет

цени от
626.00 EUR
Дестинация
Испания

Продължителност
8 дни

Маршрут
Испания - Валенсия


8 дни/ 7 нощувки

лято и есен 2016
 
 
Ваканционният комплекс Марина Д Ор се намира в Оропеса дел Мар, на брега на морето, между Валенсия и Барселона. На района на комплекса са разположени 8 тематични парка, подходящи за всички възрасти; най-големият в Европа спа център с морска вода; хотелите Marina D’Or Spa*****, Marina D’Or Playa hotel****, Gran Duque hotel****, Marina D’Or hotel***, apartments Marina D’Or.
 
Програма
Първи ден /събота/: Отпътуване от аерогара София за Валенсия. Пристигане във Валенсия. Трансфер от аерогарата до хотела. Вечеря. 
Втори ден /неделя/: Закуска. Свободно време. Обяд. След обяд - посещение на най - големия балнео-комплекс в Европа с морска вода / включен вход за престой до 3 часа /. Вечеря. Следва музика на живо с анимация и спектакъл.
Трети ден /понеделник/: Закуска. Панорамна обиколка на Валенсия. Обяд в Музея на майсторите на фаи. Връщане в Марина Д Ор. Вечеря. Следва музика на живо с анимация и спектакъл.
Четвърти ден /вторник/: Закуска. Процедура в Центъра за красота / в деня на пристигане, ще получите на рецепция резервирания за Вас час/. Обяд. Свободно време.Вечеря. Следва музика на живо с анимация и спектакъл.
Пети ден /сряда/: Закуска. Обяд. Вечеря. Следва музика на живо с анимация и спектакъл. * По желание - целодневна екскурзия до Барселона.
Шести ден /четвъртък/: Закуска. Свободно време. Обяд. Посещение на Двореца Д Ор, спектакъла " Танца на водата" и шоу "Ориенталски танци". Вечеря. Следва музика на живо с анимация и спектакъл.
Седми ден /петък/: Закуска. Свободно време. Обяд. Посещение на Омагьосаната градина с шоу и консумация. 
Осми ден /събота/: Закуска. Свободно време. Обяд. Трансфер до аерогарата във Валенсия. Отпътуване за София.
* Редът на провеждане на екскурзиите и посещенията на спектаклите подлежи на промяна.

Цена на човек при настаняване в двойна стая, според избрания от Вас период на пътуване и хотел:

 
Дати на отпътуване: Marina D’Or Playa**** 
или
Gran Duque****
Apartments Marina D’Or Marina D’Or Spa*****
24.09.2016
01.10.2016
08.10.2016
15.10.2016

 
626 евро  663 евро  1119 евро 
17.09.2016 689 евро  699 евро  1149 евро 

09.07.2016
16.07.2016
23.07.2016
27.08.2016
03.09.2016
982 евро  998 евро  1269 евро 

· Цена за дете от 0 до 2 ненавършени год. /настанено в стая с двама възрастнибез седалка в самолета/: БЕЗПЛАТНО!
· Цена за дете 2- 12 ненавършени год., настанено в стая с двама възрастни: 233 евро (или 456 лева) /цената е валидна и за трите хотела/
 
· Намаление за трети възрастен: 
 11%  при наст. в хотел 4 звезди; 
 12%  при наст. в апартаменти;
 25%  при наст. в хотел 5 звезди.

 Пакетната цена включва:

самолетен билет София – Валенсия – София с вкл. лет. такси, фактуриран до 23 кг.  и ръчен багаж до 10 кг.;
 трансфери аерогара – хотел – аерогара;
 7 нощувки на база пълен пансион, с включени напитки на обяд и вечеря /вода, вино местни марки, бира национално производство и безалкохолни напитки/;
 Панорамна обиколка на Валенсия с включен обяд;
 Подарък /на стая/ карта 100 евро, които могат да бъдат похарчени в магазините на комплекса;
 Билет за вход за най-големия балнеоложки център с морска вода  в Европа  /за посетители над 5 години/;
 Посещение на двореца Д¢Ор, където се гледа спектакъла „Танца на водата” и шоуто „Ориенталски танци” с включена консумация;
 Билет за вход с консумация за нощна шоу програма;
 1 процедура за разкрасяване /за лица над 18 години /;
 Вход за Омагьосаната градина с шоу и консумация;
 Анимационни и спортни програми;
 Обслужване на български език;
 Медицинска застраховка.

Цената не включва:
Доплащане на екскурзия до Барселона: 40 евро (или 78 лв) – заплаща се по желания, предварително в България. 
Доплащане за застраховка за лица от 70 до 80 г - 3 евро (или 6 лв.)
Доплащане за застраховка на лица над 80 г - 8 евро (или 16 лв.)
Възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходитев случай на отказа от пътуване от страна на потребителя и на разходите за съдействие,включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт.
Няма паспортен и визов режим в страната; няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването. 
ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
1. Копие от лична карта или задграничен паспорт и предплата в зависимост от заявеното пътуване:
- при самолетни екскурзии и почивки в Европа - 250 евро (или 500 лв)  предплата при записването, доплащане - 15 дни преди обявената дата на тръгване. 
 - при екскурзии и почивки до Канарските Острови – 350 евро (или 700 лв) предплата при записването, доплащане – 20 дни преди обявената дата на тръгване.
- при автобусни екскурзии - 100 евро (или 196 лв)  предплата при записването, доплащане - 15 дни преди обявената дата на тръгване. 
- при круизи - предплата 50% от стойността на круиза, доплащане - 15 дни преди отпътуване / след полагане на виза. 
- при почивки в Карибския басейн и други далечни дестинации – предплата 50 % от стойността на почивките, доплащане - 15 дни преди отпътуване /след полагане на виза.
В случай, че предплатата или доплащането не е извършено в горепосочените срокове, вашият договор ще се счита за анулиран и ще дължите на ТУРОПЕРАТОРА неустойки според условията за анулации.
* Имат се предвид работни дни
2.  Настаняването в хотели се извършва след 14.00 ч в деня на пристигане, а освобождаването на стаите трябва да бъде до 12 ч в деня на отпътуване.Ако за заявената от Вас дата няма места в полета, Ви предлагаме най-близката възможна дата за пътуване.
* Плащането се извършва в лева в брой или по банков път по курса на БНБ за деня.
3. Договорената обща цена на туристическото пътуване може да се промени в следните случаи:
3.1. При промяна в стойността на транспортните разходи, в това число на горивото. Редът и начинът за преизчисляване на цената в тои случай са: цената се увеличава единствено с реалното увеличение на компонента, повлиял върху изменението на цената.
3.2. При промяна в размера на такси, свързани с ползвани услуги по настоящия договор, като летищни такси и др.
3.3. При промяна на обменния валутен курс, относим към договора с повече от 5% в периода между сключването му и датата на отпътуване.
4. Анулации и неустойки
4.1.  В случай на отказ от пътуването, фирмата възстановява заплатената сума при следните удръжки в зависимост от заявеното пътуване  /* Имат се предвид работни дни./ :
При самолетни екскурзии до Канарски острови и почивки в Европа:
- от датата на записване до 63 работни дни преди отпътуване: без неустойки
- от 63 рaботни дни до 15 дни преди отпътуване:
- 350 евро за Канарски острови;
- 250 евро за самолетни екскурзии;
- от 14 до 0 дни: 100%
При автобусни екскурзии:
- до 30 дни преди обявената дата: без неустойки
- от 29 до 15 дни - 10% 
- от 14 до 7 дни - 30% 
- от 7 до 3 дни - 50% 
- под 3 дни 100%
При круизи:
- от датата на резервация до 30 дни преди отпътуване – 100 евро;
- от 30 до 10 дни - 50% 
- от 9 до 0 дни - 100%
При почивки в Карибския басейн и други далечни дестинации:
- от 30 до 10 дни - 50% 
- от 9 до 0 дни - 100%
5. Когато направи значителна промяна в някоя от съществуващите клаузи на договора, ТУРОПЕРАТОРЪТ е длъжен да уведоми ПОТРЕБИТЕЛЯ за правата му по чл. 89 от Закона за туризма.
6. Рекламации във връзка с изпълнението на договора се правят съгласно чл. 92, ал.1 от Закон за туризма, чл. 125 и чл. 126 от Закон за защита на потребителите. Рекламацията се предявява до 14 дни от откриване на несъответсвие с договореното, като ПОТРЕБИТЕЛЯТ уведомява доставчика на услугите и ТУРОПЕРАТОРА или туристическия агент за всяко неточно изпълнение на договора, установено от него по време на пътуването и престоя. Уведомяването трябва да се направи в писмена или друга подходяща форма, включително чрез факс, електронна поща или друго техническо средство, което дава възможност то да бъде възпроизведено. Към рекламацията си ПОТРЕБИТЕЛЯТ задължително прилага и документите, на които се основава претенцията си - финансови; протоколи, актове или други документи, установяващи несъответствието на услугата с договореното; други документи, даващи възможност да се установи претенцията по основание и размер.
7. ТУРОПЕРАТОРЪТ  е сключил застрахователен договор съгласно чл. 97 от Закона за туризма с номер на засрахователната полица за сключена задължителна застраховка „Отговорнсост на туроператор” –  7500150000176  на Застрахователно Дружество „Групама Застраховане“ ЕАД
8. При несъбран минимален брой участници, ако такъв е необходим, за осъществяване на пътуването, ТУРОПЕРАТОРЪТ се задължава да уведоми ПОТРЕБИТЕЛЯ, най – късно до 10 дни преди датата на отпътуването, и си запазва правото да анулира пътуването, без да дължи неустойки на ПОТРЕБИТЕЛЯ. 
ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ
1. При отказ на граничните служби да допуснат влизане на ПОТРЕБИТЕЛЯ на територията на съответната държава, ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност и не дължи връщане на заплатената за туристиеското пътуване сума.
2. Ако деца под 18 г. не пътуват с двамата родители и не носят нотариално заверена декларация от родителите при отказ на граничните власти да напуснат страната, ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност и не дължи връщане на заплатенита за туристическата услуга сума.
3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати пътуването си по свое желание, всички разходи, включително и транспорта са за негово сметка. ТУРОПЕРАТОРЪТ не възстановява пари за неизползвани предплатени услуги.
4. При дублиране на стаите от страна на хотела, ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да настани ПОТРЕБИТЕЛЯ в друг хотел от същата или по-висока категория, без да дължи неустойки.
5. ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност при форсмажорни обстоятелства.
6.При форсмажорни обстоятелства ТУРОПЕРАТОРЪТ възстановява суми, ако то е прието като такова от приемащата страна или превозвача, и възстановява действително върнатите суми от контрагентите.
7. ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност за вреди, причинени от неизпълнение или неточно изпълнение на договора, когато причините за това се дължат на ПОТРЕБИТЕЛЯ; действия на трето лице, несвързано с изпълнение на договора, които не могат да се предвидят или избегнат; непредвидено събитие, което не може да бъде избегнато от страна туроператора и неговите контрагенти при добросъвестно изпълнение на задълженията им.
8. ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност за щети нанесени на транспортното средство или хотела от ПОТРЕБИТЕЛЯ. Те се заплащат на място от потребителя с протокол.
9. Настоящият договор може да бъде отменен, променен и допълнен с двустранни писмени анекси в съгласие с разпоредбите на Закона за туризма.
10. За неуредени в договора въпроси се прилагат разпоредбите на Закона за туризма, Търговския закон, Закона за задълженията и договорите, както и останаллото действащо законодателство на Република България.


• Забележка!!!: Всички туристически програми и цени , публикувани от фирмата в интернетното пространство са с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 1 от ЗТ достоверна и окончателна цена се счита тази цена , която е предоставена в офиса на София Луксъри Травел ООД,в деня на сключване на потребителски договор за конкретна резервация или организирано пътуване !