Офертата не е активна!

Великден в Кападокия - чартър

цени от
309.00 EUR
 
Цените са валидни по ранни записвания до 28.02.2021г !!!
 
30.04.2021-03.05.2021
4 дни / 3 нощ
 
MUSTAFA HOTEL CAPPADOCIA 4+*
 
Разположение:
Хотелът се намира на централно място, на 1 км от Ургюп. Ще намерите комфорт и спокойствие в нашите стаи с изглед Ургуп и Природа, съобразявайки се с всяка нужда на нашите гости със съвременен бизнес подход.
 
Пакетна цена на човек настанен в :
STANDART ROOM /на закуска и вечеря/: 309 евро
 
****
 
TOURIST HOTELS & RESORTS 4*
Разположение:
Хотелът е разположен в Гьореме и предлага лесен достъп до всички градски забележителности.
 
Пакетна цена на човек настанен в :
STANDART ROOM /на закуска/: 328 евро
 
****
ХОТЕЛ PERISSIA HOTEL 5*
 
Разположение:
Хотелът е разположен в Ургуп, в сърцето на Кападокия, и е на 40 минути от Невшехир и на 60 мин. от летище Кайсери.
На територията на хотела:
Просторно лоби фоайе с бар и сладкарница, телевизор и игрална стая с билярд и дартс, стая за занимания с въздушен хокей, пинг-понг, футбол, интернет стая и безплатен безжичен интернет (WiFi), 3 големи ресторанта и тераса, зона за игра на открито и вътрешен мини клуб, дискотека и нощен клуб, бизнес център, магазини за подаръци и фризьорски салон, стаи за инвалиди, 24-часово обслужване по стаите, охрана и обаждане за лекар, генератор.
 
Пакетна цена на човек настанен в :
STANDART ROOM /на закуска и вечеря/: 328 евро
 
****
 
ХОТЕЛ SERAPHIM CAVE HOTEL BOUTIQUE 5*
 
Разположение:
Seraphim Cave Hotel се намира в Юргюп, на 7 км от манастира „Николос“. Предлага помещения за настаняване с ресторант, безплатен частен паркинг, бар и градина. Сред предлаганите удобства са консиерж обслужване, румсървиз и безплатен WiFi във всички части. Хотелът разполага със закрит плувен басейн, хамам и денонощна рецепция.
Подземният град Mazı е на 19 метра от хотела, а църквата Apple Church е на 20 километра. Най-близкото летище е летище Невшехир, на 53 километра от Seraphim Cave Hotel. Предлага се платен трансфер до/от летището.
 
Пакетна цена на човек настанен в :
STANDART ROOM /на закуска/: 639 евро
 

Цената е в евро включва:

 • самолетни билети София – Невшехир - София
 • багаж 20 кг. на човек чекиран + 4 кг. ръчен /без куфарчета само малки раници и чанти/
 • 3 нощувки в предварително избрания от Вас хотел
 • трансфери
 • медицинска застраховка асистънс 10 000 евро  с покритие КОВИД -19(Не покрива  престой в хотела или нови самолетни билети при положителен резултат от тест направен в чужбина)
 • екскурзоводи  на български език
 

Цената не включва:

 • Всички екскурзии по програмата
 • Входни такси
 • Застраховка ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ
 • Бакшиши и разходи от личен характер
 • Горивна такса - дължима 21 дни преди отпътуването(Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/.
 • PCR ТЕСТОВЕ 
 • РАЗХОДИ ПО ПРЕСТОЙ ИЛИ НОВИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ПРИ ЕВЕНТУАЛНО ИЗЛИЗАНЕ НА ПОЗИТИВЕН РЕЗУЛТАТ СЛЕД  НАПРАВЕН ТЕСТ  В ЧУЖБИНА 
 • ЕКСКУРЗИИТЕ СЕ ЗАЯВЯВАТ ПРЕДВАРИТЕЛНО И НАЙ-КЪСНО ДО 5 ДНИ ПРЕДИ  ОТПЪТУВАНЕ
 • Полета с балон е възможно да се отложи при неблагоприятни метереологични  условия за полет. Поради тази причина са дадени няколко дни в които има възможност за ПОЛЕТ С БАЛОН.
 
 
ЕКСКУРЗИИТЕ СЕ ЗАЯВЯВАТ ПРЕДВАРИТЕЛНО И НАЙ-КЪСНО ДО 5 ДНИ ПРЕДИ  ОТПЪТУВАНЕ
Полета с балон е възможно да се отложи при неблагоприятни метереологични  условия за полет.
Поради тази причина са дадени няколко дни в които има възможност за ПОЛЕТ С БАЛОН.
 
 
Цени на екскурзиите по дни в ЕВРО на възрастен /дете
 
1 ви ден – целодневна екскурзия с включен обяд – без напитки 25/ 12.50 евро
2 ри ден – целодневна екскурзия с включен обяд – без напитки 27/ 13.50 евро
3 ти ден- целодневна екскурзия с включен обяд блок маса-без напитки 27/ 13.50 евро
Традициона турска вечер/без храна/ напитки без лимит 25/ 12.50 евро
Танц на дервиши 15/ 7 евро
Semah - представление 15/ 7 евро
 
БАЛОН – 100 евро
цената на балона подлежи на промяна в зависимост от местният доставчик.
При записан и депозиран тур цената не се променя.
Деца до 10 год не се допускат на тази екскурзия.
Няма намаление за деца над 10 год.
 
 
ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ:
FB5015 30.04.2021
SOF 07:00 8:40 NAV
 
FB5016 03.05.2021
NAV 14:30 16:20 SOF
 
 
Плащания:
•Авансово плащане от 10% депозит на човек при записване до 28.02.2021г
•Доплащане: 14 дни преди датата на отпътуване
1.При направена резервация пътуващият в рамките на  24 часа заплаща гаранционен депозит по договора за организирано туристическо пътуване в размер на  сумата определена за всяка програма.
2.С това се гарантира резервацията в хотела както и в превозното средство.
Програмите  са   без медицински изисквания за имунизации. Изискването на PCR тестове е упоменато във всяка програма според мястото за където се пътува.
•COVID-19 забележка - поради динамично променящата се ситуация, медицинските условия за посещение на страните  подлежат на препотвърждение при наближаване  периода на пътуване.
•Срок за уведомление за несъбран минимум – до 15 дни преди датата на заминаване. Туроператора си запазва правото на промяна дата или хотел до 7 дни преди дата на отпътуване при извънредна ситуация ,техническа грешка на хотелиера, авикомпанията или туроператора като  на клиента се предлага алтернативен  вариант за осъществяване ма пътуването.
•Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.
•Застраховка „Отмяна от пътуване“: Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване”. Застраховката се сключва най-късно до 3 календарни дни, считано от датата на внасяне на депозит. Размерът на застрахователната премия се определя от крайната цена на туристическия пакет. Повече информация в офиса на фирмата. Клиента е длъжен да се запознае обстойно с правилата и възможностите на този тип застраховка, от условията на ЗК.Туроператора е посредник за улесняване услугата  на клиента, и не носи отговорност по условията дадени от ЗК.
 
Срокове за анулации и неустойки валидни  по време на ИЕО/извънредна епидемиологична обстановка/
1.1.В случай на обявено „извънредно положение“, „световна епидемиологична обстановка „ или каквато и да било ситуация свързана с COVID-19 , като прави напълно невъзможно осъществяването на пътуването поради затворени граници или забрана на гражданска авиация , Туроператора възстановява на Пътуващия внесените плащания в пълен размер до 14 /четиринадесет/ работни дни от датата на отмяна на пътуването и официалното съобщаване на страните .
1.2 Клиентите са напълно уведомени и наясно ,че резервират пътуване което е по време на на ИЕО/извънредна епидемиологична обстановка/като в този период  може да  има промени условията за пътуване и изискване за тесове  съпбразно наредбите на МНЗ ма Р.България.
 
2.Доплащането по договора за организирано туристическо пътуване се извършва в срок до 15 /петнайсет/ календарни дни назад от датата на отпътуване по програмата за която е записан клиента.
3.В случай, че има изискване на задължително тестване на пътуващите, всички разходи по това тестване са за сметка на пътуващите като туроператора  се задължава да ги уведоми за наличието на такова задължително изискване на властите .
3.1.Туроператорът не носи отговорност за резултатите от направените тестове за COVID-19, както и последиците свързани с това .
4.При отказ по лични причини или други, които са извън описаните в т. 1.1.се следват клаузите описани в основния договор.
•В случай, че Клиента  прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
•Потребителят има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети и не по-късно от 7 дни преди дата на пътуване при чартърни програми. При редовни полети ако това е възможно, то клиента се задължава да заплати на Туроператора само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите или глоби наложени от съответната авиокомпания.
 
НЕОБХОДИМИ ДАННИ НА ПЪТУВАЩИТЕ:
•Три имена на латиница по международен паспорт;
•Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин;
•Номер на паспорт и дата на валидност;
*Туроператора не носи отговорност за изпратени неверни данни.
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
•Международен паспорт с мин. валидност 6 месеца след датата на връщане;
•За деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, декларация за съгласие на пътуване с нотариална заверка от единия или двамата родители в зависимост от ситуацията!