Офертата не е активна!

Великден в Лара,Анталия - чартърна програма

цени от
603.00 EUR

Ранни записвания !
02.04.2021 - 07.05.2021
8 дни / 7 нощ

SWANDOR TOPKAPI PALACE 5*
http://www.swandorhotels.com/en/hotels/topkapi-palace/
Последна реновация 2019. като се намира на 10 км от летище Анталия, на 5 км от центъра на град Анталия, на самия бряг на морето, в района Кунду.
Проектиран в стила на Великата Османска империя, хотелът е по модел на двореца Топкапъ в Истанбул. Състои се от пет 4-и 6-етажни блока за гости (има асансьори).
Хотел на 1-ва линия, собствен плаж, пясъчен плаж, шезлонги и чадъри - безплатно, плажни кърпи. Вход в морето - пясък, пристан. VIP салони, срещу заплащане.

Пакетна цена на човек в :
DELUXE ROOM /ULTRA ALL INCLUSIVE/: 603 евро 
SUPERIOR DELUXE ROOM /ULTRA ALL INCLUSIVE/: 616 евро

****
IC HOTELS GREEN PALACE HOTEL 5*
https://greenpalace.ichotels.com.tr/

Хотелът се намира в п. Кунду, на 15 км от центъра на Анталия. Летище Анталия е на 25 км. Хотелите в близост са: WOW Topkapi & Kremlin, Mardan Palace, Venezia Palace.
Хотелът е открит през 2003 г., последният ремонт е проведен през 2015 г. (всички стаи и основният ресторант). Общата площ на територията е 93 000 квадратни метра. Състои се от една 6-етажна сграда. За удобство има 5 асансьора.
Плаж: Собствен пясъчен и камъчен плаж се намира до хотела. Дължината на плажа е 300 м. Легла, чадъри, матраци, плажни кърпи - безплатно. Вход в морето - пясък, пристан, душ, съблекални.

Пакетна цена на човек в :
STANDART ROOM /HIGH END ALL INCLUSIVE/: 679 евро Тотал

****
ХОТЕЛ DELPHIN DIVA HOTEL 5*
https://www.delphinhotel.com/delphin-diva-en

Хотелът се намира в Анталия, в района на Кунду. Летище Анталия е на 10 километра от хотела. Близки хотели: Delphin Palace, Delphin Imperial.
Хотелът е открит през 2008 г., последният ремонт се проведе през 2014 година. Общата площ на територията е 24 000 кв.м. Състои се от една 6-етажна сграда. За удобство има 6 асансьора.
В хотела могат да се настанят гости с увреждания.
До хотела се намира собствен пясъчен и камъчета плаж. Дължината на плажа е 230 м. Легла, чадъри, матраци, плажни кърпи - безплатно (в зависимост от метеорологичните условия). Душове, кабини за преобличане, спасител. Вход в морето - камъчета, пясък, кей.

Пакетна цена на човек в :
STANDARD LAND VIEW /ULTRA ALL INCLUSIVE/: 756 евро Тотал
STANDARD SIDE SEA VIEW /ULTRA ALL INCLUSIVE/: 768 евро Тотал
STANDARD SEA VIEW /ULTRA ALL INCLUSIVE/: 803 евро Тотал

****
ХОТЕЛ ROYAL WINGS 5*
http://www.royalwingshotel.com/

Хотелът се намира в Кунду, Анталия, на 17 километра от центъра. Летище Анталия е на 15 километра. Съседните хотели са: Kervansaray Kundu, Sherwood Resort.
Хотелът е открит през 2005 година, последният ремонт е проведен през 2018-19.
Общата площ на територията е 72 000 кв.м.Общата площ на територията е 72 000 кв.м. Състои се от една 10-етажна сграда. За удобство има 6 асансьора.
последният ремонт е проведен през 2018-19.
Частен пясъчно-каменист плаж се намира до хотела. Меки шезлонги, чадъри - безплатно, плажни кърпи - се издават с карти (повече от един на човек на ден - заплаща се).
Вход в морето - пясък. Душ на плажа, кабини за смяна, кей, бар. Павилиони - срещу заплащане.

Пакетна цена на човек в :
SUPERIOR LAND VIEW /ULTRA ALL INCLUSIVE/: 762 евро Тотал
SUPERIOR SIDE SEA VIEW /ULTRA ALL INCLUSIVE/: 791 евро Тотал
SUPERIOR SEA VIEW /ULTRA ALL INCLUSIVE/: 849 евро Тотал

****
DELPHIN IMPERIAL HOTEL 5*
https://www.delphinhotel.com/delphin-imperial-en

Хотелът се намира на 15 километра от центъра на Анталия, в района Кунду. Международното летище на Анталия е на 10 километра. Близки хотели: Delphin Palace, Delphin Diva.
Хотелът е открит през 2012 година. Общата площ на територията е 54 000 кв.м. Състои се от една 9-етажна сграда, с 10 панорамни асансьора.
В хотела могат да се настанят гости с увреждания.
До хотела се намира собствен пясъчно-каменист плаж. Шезлонги, чадъри, матраци, плажни кърпи - безплатно (в зависимост от метеорологичните условия). Душове, кабини за преобличане, спасител, бар на плажа, дървена платформа. Вход в морето - камъчета, пясък.

Пакетна цена на човек в :
SUPERIOR LAND VIEW /ULTRA ALL INCLUSIVE/: 860 евро Тотал
SUPERIOR SIDE SEA VIEW /ULTRA ALL INCLUSIVE/: 883 евро Тотал

****
ХОТЕЛ DELPHIN BE GRAND RESORT 5*
https://www.delphinhotel.com/delphin-be-grand-resort-en

Хотелът е открит през 2002 г., последният ремонт е проведен през 2016 г. (хотелът е изцяло реновиран). Общата площ на територията е 112 000 кв.м. Състои се от основна сграда и четири блока от 9 етажа. За удобство има 19 асансьора (7 от тях са панорамни).
В хотела могат да се настанят гости с увреждания.
До хотела се намира собствен пясъчен и камъчета плаж. Шезлонги, чадъри, матраци, плажни кърпи - безплатно (в зависимост от метеорологичните условия). Душове, съблекални, бар на плажа. Вход в морето - пясък, камъчета.

Пакетна цена на човек в :
BE TRENDY STANDARD LAND VIEW /ULTRA ALL INCLUSIVE/: 849 евро Тотал
BE TRENDY STANDARD SEA SIDE /ULTRA ALL INCLUSIVE/: 860 евро Тотал
BE LARGE STANDARD LAND VIEW /ULTRA ALL INCLUSIVE/: 878 евро Тотал

****
TITANIC MARDAN PALACE 5*
https://www.titanic.com.tr/titanicmardanpalace/default-en.html

Хотелът е открит през 2009 година. Основна реновация 2019г. Принадлежи към веригата хотели TITANIC.
Общата площ е 180 000 кв.м. Състои се от основната 8-етажна сграда Dolmabahche, две 6-етажни анадолски и европейски сгради и 30 апартамента Garden (отделни двуетажни сгради, разположени в близост до основната сграда, в живописна градина с два басейна). За удобство има 22 асансьора.
В хотела могат да се настанят гости с увреждания.
Частният пясъчен плаж е в непосредствена близост до хотела. Дължината на плажа е 145 м. Легла, чадъри, матраци, плажни кърпи - безплатно. Вход в морето - пясък, дървена платформа.

Пакетна цена на човек в :
PREMIUM ROOM /GOLDEN ALL INCLUSIVE/: 1311 евро Тотал
PREMIUM ROOM WITH POOL SIDE SEA VIEW /GOLDEN ALL INCLUSIVE/: 1367 евро Тотал

Цената включва:

 • Двупосочни самолетни билети с директен/ чартърен полет/
 • 7 нощувки в предварително избраният от Вас хотел
 • Летищни такси
 • Трансфери -летище-хотел-летище/продължителност от 30 минути до 90 минути  в посока, в зависимост от локацията на хотела спрямо летище Анталия/.
 • 20 кг чекиран багаж на пътник + 7 кг ръчен багаж на пътник
 • Медицинска застраховка на Mondial Assistance с покритие 5 000 евро за лица до 65 г, за лица над 65 г има завишение на тарифата.
 • Асистиране при заминаване на летище София от представител на АКВА ТУР
 • Посрещане и асистиране по време на престоя ВИ от български представител на АКВА ТУР
 • ЦЕНИТЕ СА С КАЛКУЛИРАНИ ОТСТЪПКИ
 • ДЕЦАТА СЕ НАСТАНЯВАТ БЕЗПЛАТНО В ХОТЕЛИТЕ, ОБОЗНАЧЕНИ ДО СЪОТВЕТНИЯТ БРОЙ ГОДИНИ, КАТО ЗАПЛАЩАТ САМО ТРАНСПОРТА, ТРАНСФЕР И ЗАСТРАХОВКА.

Цената не включва:

 • Разходи от личен характер
 • Индивидуални трансфери или VIP обслужване
 • Турове и екскурзии
 • ЗАСТРАХОВКА ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ
 • Медицинска застраховка Assistance с по-високо покритие можете да направите срещу допълнително доплащане
 • Горивна такса - дължима 21 дни преди отпътуването(Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 21 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите.  Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията